În curs de procesare...

Numar Whatsapp 0722 954 701....Tiparirea invitatiilor costa 0.50 lei.Asamblarea Invitatiilor costa 0.50 lei.Plata la livrare.Termenul de executie al comenzilor este de 3-5 zile lucratoare.Asamblarea Invitatiilor este gratuita pentru comenzi de minim 350 lei

Transport si Plata

Modalitati de Transport si Plata

Livrarea Comenzilor:


- Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzii de minim 150 lei.

- Pentru comenzile din tara ( orice localitate in afara de Bucuresti ), Eventisimo nu percepe taxa de livrare.Costul transportului se plateste direct la curier si difera in functie de destinatie, dimensiunile coletului si suma pentru ramburs, daca este cazul;


- Livrare gratuita in tara pentru comenzi de minim 290 lei, cu exceptia sticlelor.


- Dupa expedierea comenzii din "cosul de cumparaturi", în scurt timp veti fi contactat prin email sau telefon de un reprezentant Eventisimo care va stabili cu Dvs. detaliile legate de livrare.

- In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

Conditii de livrare a produselor in tara :

- Livrare gratuita in tara pentru comenzi de minim 290 lei, cu exceptia sticlelor; 

Eventisimo nu percepe taxa de livrare.Costul transportului se plateste direct la curier si difera in functie de destinatie, dimensiunile coletului si suma pentru ramburs, daca este cazul;

- SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

- Tranzactia se considera incheiata la acceptarea platii de catre vanzator, altfel tranzactia nu este considerata incheiata, iar confirmarea comenzii trimisa automat de sistem devine nula.

 

Daune la transport

SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L.  nu-si asuma responsabilitatea pentru transportul efectuat prin curierat rapid. În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L., dar nu si alte despagubiri.


MODALITATI DE PLATA

Plata produselor

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON.

Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Produsele comandate raman proprietatea SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L.  pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Plata produselor comandate se poate face prin virament bancar sau ramburs (numerar la curierul care face livrarea )