În curs de procesare...

Numar Whatsapp 0722 954 701....Tiparirea invitatiilor costa 0.50 lei.Asamblarea Invitatiilor costa 0.50 lei.Plata la livrare.Termenul de executie al comenzilor este de 3-5 zile lucratoare.Asamblarea Invitatiilor este gratuita pentru comenzi de minim 350 lei

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii de Utilizare

Folosind site-ul www.eventisimo.ro, sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. www.eventisimo.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site.

Informatii generale

Acest site este proprietatea SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. care il intretine si il administreaza.

Date personale

Pe site-ul www.eventisimo.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. SRL.

SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru posibilele pagube care pot aparea prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.

SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

Dreptul de returnare a produselor. Clientul are dreptul de a notifica in scris Top Business Online S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24-48 ore de la primirea produsului si sa returneze in termen de 5 zile lucratoare produsul cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie.Contravaloarea produsului se va returna in cel mult 30 de zile lucratoare de la retur.

Atentionare Culori 

Pozele produselor sunt cu titlu informativ insa ele reflecta realitatea iar impreuna cu descrierea produselor incercam sa va oferim informatii exacte. In functie de monitorul dvs culorile pot diferi fata de culoarea reala.In cazul in care aveti neclaritati cu privire la culoarea produsului va rugam sa ne contactati.

 

SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. SRL isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Întregul continut al site-ului www.eventisimo.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul SC. TOP BUSINESS ONLINE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Dispozitii Finale

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind ca a unui contract valabil incheiat.